Alle henvendelser sendes til post@alltidrenbil.no, eller bilvasktelefon: 35 10 43 10
Emil Berg Ulleberg
Eiendoms og etableringssjef
473 25 898
Send epost

Emil styrer selskapets etableringer, i tillegg til å plage både produksjonen og den daglige driften. Hans største spesialitet er å mase på andre!
Lasse Falch
Administrasjonsansvarlig / bilvaskselger.
975 98 350
Send epost

Lasse er vår mann på kontoret. Han har en variert og allsidig bakgrunn som han bruker i sitt daglige arbeid, ved å være mentor og leder for andre, ved å holde i administrasjon og økonomi, og ved å være utstyrt med en sunn fornuft flere av oss andre mangler fullstendig. Vi setter stor pris på hans bidrag til teamet i det daglige.
Lars Ole Skarbekk
Salgsleder / bilvaskselger.
405 77 995
Send epost

Lars er vår mann på salg. Han er salgsleder for teamet, og har kontakt med et stort nettverk av bedrifter i våre markeder. Lars er en trygg og erfaren salgsleder som holder ro, stabilitet og fremdrift når vi andre tar litt av. Sammen med Lasse er han vårt alibi på dette med sunn fornuft. Lars har også ansvaret for våre franchisetakere, og sitter naturligvis i ledergruppen.
Joakim Augestad
Områdeansvarlig i Telemark og Vestfold / bilvaskselger.
957 29 478
Send epost

Joakim er vår daglig leder, og et multitalent som fikser alt. Han startet hos oss som salgsfagslærling i 2018, og har vist seg som en superstjerne. Han fikser alt vi gjør på sosiale medier, med litt galskap og glede, han tar ansvar for drift, marked og salg, og har steget i gradene til å bli markedsansvarlig og en del av ledergruppa i selskapet. Vi er veldig takknemlige for å ha Joakim på laget og håper han blir hos oss i mange år!

Adresse:

BAREVASK AS
Halsetsvea 39
2323 Ingeberg
Send epost